Weetjes:

Uw puppy heeft een hondenmand of een bedje op een warme tochtvrije en rustige plaats nodig. Respecteer de privacy en de plek van uw puppy. Trek hem er niet uit, maar laat hem er zelf uit komen. Voorkom dat kinderen hem lastig vallen of plagen. En ten slotte, stuur hem niet naar zijn mand wanneer hij stout geweest is, want dan gaat hij zijn plek in verband brengen met stout gedrag.

 

 

 

 

Uit de combinatie Vainkera River du Tepee d'Amour X Tauranga Corrado

Dit nestje van 7 puppies is geboren op 29 april 2010. Het bestond uit 3 reuen en 4 teefjes. stamboom

Zij dragen als eerste onze kennelnaam. 

Reuen:

Rabbit's Cove Jemo:Deze stevige knaap heeft nu een lekker lui leven samen met zijn zusje Jade. Ook zijn broertje Jar-Jar ziet hij nog meer dan regelmatig.

Rabbit's Cove Jackson: Hij is de enige reu die op de renbaan zijn beste pootje zal voorzetten. Hopenlijk doet hij dat met succes.

Rabbit's Cove JarJar: Ook deze flinke jongen gaat een zorgeloos leven tegemoet vanuit een lui zetel.

Teven:

Rabbit's Cove Juno:Zij was altijd al de spring in het veld ondanks haar tengerste gestalte.

 

Rabbit's Cove Jelina: Zeg maar de grote zus van het gezelschap. Steeds op zoek naar aandacht maar wist ook zeer goed hoe ze de boel op stelten moest zetten.

Rabbit's Cove Jadranka:Het gezelschap van de broers stelde ze meer op prijs dan dat van haar zusjes. Toch had ze soms al eens een zusje nodig om te kunnen winnen van de jongens.

Rabbit's Cove Jade: Ondanks haar zachte karakter was het een doorzetter. Helaas was dat niet in rustig zijn maar onder het motto spelen tot je echt niet meer kan. Slapen zullen we ooit wel eens doen als het echt moet.